LANeye intrångsdetektering i nätverk

Hindra oönskade datorer från att ansluta till ditt trådlösa nätverk

 
Kontakt  |  Sitemap  |  Language:

Lösningar för hemnätverk


Ha hemnätverket lungt och tryggt för dig själv.
Ha nätverket för dig själv!
* Hindra grannar från att använda din Internetanslutning.
* Upptäck om någon använder ditt trådlösa nätverk.
* Stoppa oönskade datorer på ditt nätverk.
LANeye upptäcker och hindrar
oinbjudna datorer på ditt
hemnätverk!


Stoppa grannarna från att använda ditt trådlösa nätverk

Problem med att grannarna använder din trådlösa Internetanslutning?

LANeye ser till att du har ditt nätverk för dig själv, hindrar grannar från att ansluta sina datorer till ditt trådlösa nätverk.


Hindra grannarnas tonåringar från att stjäla din bandbredd när dom använder din internetanslutning för att fildela. Ungdomar älskar att "hacka" grannars trådlösa nätverk. Några gör det bara för att skryta. Andra är ute efter att få tillgång till extra bandbredd för fildelning.


Hindra ungdomar från att trakassera andra ungdomar genom att använda ditt nätverk och gömma sig bakom din IP-adress.

Trakasserier och mobbing har flyttat in i den digitala världen. Låt inte ungdomar använda din internetanslutning för att trakassera andra ungdomar.


Stoppa grannar från att använda din internetförbindelse gratis. Grannar använder andra grannars WLAN för internetsurfning iställer för att skaffa en en egen Internetanslutning. Ofta görs detta medvetet för att spara pengar genom att låta dig stå för anslutningen.Hindra människor från att ansluta till ditt nätverk

Problem med att okända individer använder ditt trådlösa nätverk?

LANeye ser till att du har ditt nätverk för dig själv, hindrar oönskade datorer från att ansluta till ditt nätverk.


Blockera oinbjudna datorer från att ansluta till ditt nätverk och använda ditt internet. Det finns personer som använder andras internetförbindelse till olagligheter eller annat otrevligt som att ladda ner olämpligt material. Tillåt inte utomstående att fritt använda ditt nätverk till vad dom vill.


Hindra människor för att av misstag ansluta till ditt nätverk sittandes på kaffeet över gatan och tror dom använder kafféts nätverk.


Stoppa okända individer från att ansluta till ditt nätverk för att samla information om dig för att stjäla din identitet. Information som sedan används för att beställa ett kreditkort i ditt namn eller göra något annat brottsligt i ditt namn.
Detektera oönskade datorer på ditt nätverk.

Du kan köra LANeye på valfri dator i nätverket. LANeye detekterar alla datorer och andra nätverksenheter som kommunicerar på nätverket. LANeye hindrar intrång så länge programmet är igång.

Om du stänger av datorn LANeye körs på, tex på natten, kommer intrång inte att blockeras så länge datorn är avstängd. Men när du startar datorn kommer LANeye omedelbart att upptäcka om det är okända datorer på ditt nätverk och det signalerar att du behöver byta krypteringsnyckel på ditt WLAN.


Hindra ovälkomna datorer från att få tillgång till ditt nätverk.

Kör du LANeye på en hemserver eller på din media-pc som är igång dygnet runt kommer LANeye effektivt hindra oönskade datorer från att få tillgång till ditt nätverk.Ladda ner och testa LANeye Small Network Edition gratis i 30 dagar

LADDA NER NU, 30 dagars gratis testlicens ingår


KÖP NU - 387:- SEK


LÄS MER OM LANeye SMALL NETWORK EDITION


LANeye PRODUKTBESKRIVING (.PDF)

Håll ditt nätverk säkert för dig själv

Slipp spendera tid på att fundera över varför ditt nätverk är långsamt bara för att det är andra människor som använde din internetanslutning. LANeye kommer omedelbart att avslöja om det finns okända datorer som använder ditt trådlösa nätverk.Intrångsdetektering i nätverk

Testa gratis

Pris: 387:- SEK

Testa gratis

Pris: 864:- SEK

Registrera dig och håll dig informerad

Registrera dig och få LANeye nyheter med epost. För att registrera dig, ladda ner och installera LANeye. I programmet väljer du att registrera dig i registreringsdialogen.


TIPSA EN VÄN OM LANeye
Copyright © 2003-2019 ProPrat, Stockholm Sweden  |  www.proprat.se  |