LANeye intrångsdetektering i nätverk

Hindra oönskade datorer från att ansluta till ditt trådlösa nätverk

 
Kontakt  |  Sitemap  |  Language:

Hindra olaglig användning av din trådlösa internetanslutning

Hindra olaglig användning av din trådlösa internetanslutning - Låt inte vem som hellst ansluta och använda din internetförbindelse. Människor som ansluter till ditt nätverk kan få för sig att använda det för alla möjliga olagliga aktiviteter. Du kanske säger att det är ingen annan än du själv som använder ditt trådlösa LAN. Men hur kan du vara säker på det?


Wifi Drive By ökar. Det finns personer som skannar städer och grannskap efter öppna Wifi LANs och gör kartor över Wifi punkter som kan användas. Ett sätt att genomföra olagligheter på internet är att från en bil åka runt och använda olika accesspunkter för små enstaka aktiviteter via dessa öppna nätverk för att dölja sina spår.

Värst av allt kanske är att du kan anses skyldig till och åtalad för dessa aktiviteter.


Lura inte dig själv genom att tänka att din trådlösa accesspunkt har så kort räckvidd. Det finns antenner med hög förstärkning som används av inkräktaren och som enkelt ökar räckvidden från några 10 tals meter till 100 - 200 meter, och ibland betydligt mer.


Lösning

Använd LANeye för att detektera och hindra missbruk av din internetanslutning. LANeye hjälper dig hålla koll på återkommande incidenter.

On du bara gör en sak

Använd krypteringen på din trådlösa router och ändra lösenord och krypteringsfras regelbundet. Det kommer hindra människor som passerar att ansluta till ditt nätverk och hindra att din accesspunkt hamnar på en lista över öppna "hot spot".


Läs mer om detta ämne

1.   VARFÖR LANeye - Hindra olaglig användning av din trådlösa internetanslutning

Används din internetanslutning av andra i olagligt syfte?

 NÄSTA

2.   VARFÖR LANeye - Använd mitt nätverk gratis

Jag bryr mig inte om någon missbrukar min trådlösa internetförbindelse.

Min trådlösa internetanslutning är gratis för vem som hellst att använda.

Intrångsdetektering i nätverk

Testa gratis

Pris: 387:- SEK

Testa gratis

Pris: 864:- SEK

Registrera dig och håll dig informerad

Registrera dig och få LANeye nyheter med epost. För att registrera dig, ladda ner och installera LANeye. I programmet väljer du att registrera dig i registreringsdialogen.


TIPSA EN VÄN OM LANeye
Copyright © 2003-2019 ProPrat, Stockholm Sweden  |  www.proprat.se  |