LANeye intrångsdetektering i nätverk

Hindra oönskade datorer från att ansluta till ditt trådlösa nätverk

 
Kontakt  |  Sitemap  |  Language:

Säker betalning - Betalningsalternativ

Betalningsalterantiv - Du kan välja mellan fyra olika betalningsalternativ för att köpa en LANeye användarlicens:

  1. Betalning via PlusGiro med inbetalningskort
  2. Betalning via din Internetbank
  3. Betalning med kredit/betalkort via PayPal
  4. Betalning mot faktura


1. Betala via Plusgiro med inbetalningskort

Betalning till Plusgiro kan göras på vanligt inbetalningskort. I meddelandefältet till betalningsmottagaren anger du vilken produkt och antal du vill beställa.

När vi mottagit din betalning skickar vi användarlicensen till den e-postadress som du angivit på inbetalningskortet.

I webbutiken finns instruktioner hur inbetalningskortet skall fyllas i.2. Betala via din Internetbank

Betalning till Plusgiro kan göras på samma sätt som du betalar räkningar via din Internetbank. Istället för OCR nummer använder du fälten för meddelande till betalningsmottagaren där du anger vilken produkt och antal du vill beställa.

När vi mottagit din betalning skickar vi användarlicensen till den e-postadress som du angivit vid betalningen.

I webbutiken finns instruktioner hur meddelandefälten skall fyllas i.3. Betala med kredit/betalkort via PayPal

Säker betalning via PayPal kan göras på två sätt:

  • Betala direkt med ditt kredit/betalkort.
  • Betala från ditt PayPal konto.

Betalning sker i US-dollar som automatiskt räknas om till Svenska Kronor enligt aktuell dagskurs innan beloppet dras från ditt kort eller konto.

I webbutiken anger du ditt namn och e-postadress. Därefter flyttas till PayPals betalserver för att genomföra ditt köp och där väljer du om du vill betala med kort eller från ditt PayPal konto. När betalningen genomförts kommer användarlicensen att skickas till e-postadressen du uppgivit i webbutiken.


Säker betalning över Internet.

ProPrat använder PayPal för säker betalning över Internet. PayPal har erbjudit sin betallösning på Internet sedan 1998 och är i dag representerat i över 100 länder.


Kreditkortsinformation.

Handlare som använder PayPal ser aldrig ditt kreditkortsnummer när du betalar med PayPal.


Betalningsäkerhet.

PayPal har under många år utvecklat system för att förhindra bedrägerier. Handlarna har också system för att hjälpa kunder i reklamationsärenden som tex. återbetalning vid felaktiga ordrar.


Användarlicensen direkt med e-post

När du betalar med kredit/betalkort i webbutiken levereras din användarlicens så snart transaktionen är slutförd vilket i praktiken betyder inom några minuter. Användarlicensen levereras via e-post till den e-postadress som du angivit vid betalningen.


PayPal konto, Smidigt och säkert.

PayPal erbjuder dig kostnadsfritt ett konto som är kopplat till din e-postadress. Om du även i fortsättningen vill kunna betala eller ta emot betalningar via PayPal och inte redan har ett PayPal konto skaffar du det enkelt genom att registrerar dig hos PayPal. Registreringen tar någon minut.

PayPal tillåter dig att koppla ett kreditkort till ditt PayPal konto. När du senare vill göra en betalning hos en handlare som erbjuder PayPal som betalningsmetod behöver inte kreditkortsnumret anges vid varje betalning vilket ökar säkerheten ytterliggare.

Du behöver du inte heller först ha pengar på ditt PayPal konto för att kunna genomföra en betalning om du har ett kreditkort kopplat till ditt konto. Betalbeloppet dras direkt från ditt kreditkort och betalningen går därför mycket snabb och smidigt.

Du erbjuds teckna ett PayPal konto när du betalar.


Vill du veta mer om PayPal?

Genom att klicka på knappen "Betala" i webbutiken kommer du till PayPal's betalwebbplats där du kan välja att registrera ett konto och läsa mer om hur PayPal fungerar eller besök https://www.paypal.com4. Betalning mot faktura

Betalning mot faktura erbjuds företag. Beställningen skickas via e-post till oss och vi levererar användarlicensen som regel inom ett dygn.

I webbutiken anger du företagsinformation som fakturadress och kontaktinformation. Du fyller i ett formulär och en beställningstext skapas som du sen skickar med e-post till vår orderavdelning. Instruktioner och hjälp med vad som skall anges vid beställningen finns i webbutiken.
Intrångsdetektering i nätverk

Testa gratis

Pris: 387:- SEK

Testa gratis

Pris: 864:- SEK

Registrera dig och håll dig informerad

Registrera dig och få LANeye nyheter med epost. För att registrera dig, ladda ner och installera LANeye. I programmet väljer du att registrera dig i registreringsdialogen.


TIPSA EN VÄN OM LANeye

Säker Internetbetalning

Säker Internetbetalning med:


- Kreditkort

- PayPal

- Internetbank


Eller inbetalning till vårt Plusgiro.


Företag faktureras.

Copyright © 2003-2019 ProPrat, Stockholm Sweden  |  www.proprat.se  |