LANeye intrångsdetektering i nätverk

Hindra oönskade datorer från att ansluta till ditt trådlösa nätverk

 
Kontakt  |  Sitemap  |  Language:

Vad kunder tycker om LANeye


Tack för ett föredömligt tydligt och bra program.

/Peter


Tack för ett ypperligt program. Lätt att använda och stoppar det mesta.

/Christer


LANeye har under vintern-våren fungerat utmärkt. Faktisk för bra! Det stör inte alls datorn som det körs på varför det efter ett tag är lätt att glömma bort det. När vi sedan bråkat en stund med varför en ny dator inte vill ansluta till nätverket (ingen var i det rum där datorn som kör LANeye finns) kommer vi plötsligt ihåg att vi har LANeye. Det är gott betyg!

/Ronny


Jag lyfter på "hatten". Tack för en support som lever upp till namnet "support". Jag installerade om programmet enligt din anvisning, och installationen gick som "smort". Hälsningar från en mycket nöjd kund

/Edde


Du har en utmärkt mjukvara!

/Jonas


Riktigt trevlig programvara.

/Fredrik


Jag upplever att LanEye fungerar utmärkt och jag är en mycket nöjd kund. Bästa hälsningar

/Ronny


Hoppas det går bra med LanEye! Jag själv är mycket nöjd och har haft nytta av programmet mer aktivt, men också för att det ger en trygghet att allt står väl till och att ingen försöker komma in.

/Hans


Tack för ett otroligt snabbt svar med tanke på att det är söndag idag.

/Conny


Jag har kört test hemmavid och ute hos kund och vi är nöjda med resultatet. Jag lägger en beställning via webben idag på två licenser.

/Mikael


Har använt LanEye ett tag nu och är i det stora jätte nöjd. Det fungerar bra.

/Fredrik


Jag är helnöjd och kommer att använda LANeye framöver.

/Lisbeth


Kom in på en sajt och fick läsa att LANeye ska vara ett bra program för att skydda sitt nätverk? Och tänkte jag, säkerhet är något som jag håller hårt på. Laddade hem pro-versionen och började läsa och testa... Eftersom jag har flera datorer, routrar och nätverksskrivare, så blev jag imponerad av att LANeye tog hand om allihopa och verkligen höll koll på dessa också. Jag kopplade in en dator till och för den blev det helt tvärstopp och en stor rejäl skylt kommer fram med en varning? Men det var ju inga problem med att få ordning på detta. Nu har jag kört detta förträffliga program även hos lillebror och har köpt licensen. Är helt nöjd och tycker att det är en av dom bättre investeringar jag gjort på länge. Så tack för ett mycket bra program. Kommer med glädje att rekommendera detta till andra.

/Lennarth


Tack för bra support!

/Marcus


Vilken bra support, att ni tar er tid och förklarar bra så man förstår!

/Jenny


Jag har testat ert program och tycker att det verkar jättebra. Jag kommer absolut att rekommendera LANeye som en del i övervakningen av företaget vi gör vårt projekt för!

/Cecilia


Har kört LANeye några månader nu. Inget intrång hitintills. Tycker det känns så skönt att veta att ingen utomstående okynnesanvänder mitt trådlösa nät. Det kunde man ju aldrig veta förut.

/Thomas


Service blir man alltid glad av! En eloge till ditt omhändertagande av din kunder. Har faktiskt rekommenderat ditt program till en kompis! Ett sådant bra program (för oss paranoida!), med en sådan bra support är guld värd!

/Björn


Har provat LANeye under helgen och har några frågor men först vill jag bara säga att det verkar vara ett väldigt gediget program, framför allt uppskattade jag den lärorika dokumentationen.

/Patrik


Det är alltid lika roligt att hitta ett program som fyller en funktion i det sammanhang man själv använder datorer/nätverk och som gör det på ett sådant utsökt sätt som din mjukvara.

/Göran


LANeye tuffar på och har betalt sig 2 ggr redan, det tar 3-5 sekunder så vet vi att en ny dator finns på nätet. Två kundbesök har resulterat i hög aktivitet på IT-avdelningen med SäkerhetsPolicyKonsekvenserUtvickningar som följd.

/Kristofer


Har precis testat LANeye. Underbart program. Kan ju utan större bekymmer hålla reda på om otillåtna Ethernet enheter försöker anslutas till ett nätverk när man t.ex har en sträng policy angående sådant.

/Daniel


Jag har kört programmet som test i ett labb/test nät i några dagar och det funkar strålande.

/Mark


Kör nu LANeye på jobbet!! Fungerar klockrent! :)

/Jonas


Himla trevligt program. Pedagogisk miljö. Man lär sig en hel del om nätets uppbyggnad och risker.

/Rolf


LANeye programmet klarade galant att tala om att mitt Speed Touch modem var av fabrikat Thomson

/Elsa


Har testat LANeye på 3 olika ställen. Det blir säkert "ett måste" för de flesta med ett antal datorer hemma och mindre företag.

/Kristofer


Efter att ha provat programvaran LANeye har jag beslutat köpa in det. Passar mina behov precis!

/Göran


Mycket trevligt att få engagerad respons från den som gör programmet vi är intresserade av! Denna typ av support är man banne mig inte bortskämd med! Mycket trevligt är det minsta jag kan säga.

/P-O
Intrångsdetektering i nätverk

Testa gratis

Pris: 387:- SEK

Testa gratis

Pris: 864:- SEK

Registrera dig och håll dig informerad

Registrera dig och få LANeye nyheter med epost. För att registrera dig, ladda ner och installera LANeye. I programmet väljer du att registrera dig i registreringsdialogen.


TIPSA EN VÄN OM LANeye

Testad av datortidningarLANeye har testats av flera datortidningar


Kommenterad som:

- Sinnrik!

- Imponerande!

- Enkel att använda!


Copyright © 2003-2019 ProPrat, Stockholm Sweden  |  www.proprat.se  |